Compose - Responsive Email Campaign Template

Ezen az oldalon csak legális szoftvereket találsz. Nincs tört vagy más módon manipulált program. Minden innen letölthető szoftver megtalálható a gyártó oldalán is, annak csupán tükrözése. Nem vállalunk felelőséget semilyen a szoftverek által okozott direkt vagy indirekt károkért. Minden esetben olvasd el az adott szoftver licenszét. A szoftverekkel kapcsolatban csak korlátozottan tudunk segítséget nyújtani.

Letöltések


FREESTYLER 3.5.7

 

Ingyenes, nagy tudású DMX vezérlő szoftver. Segítségével és egy usb-dmx átalakítóval vezérelhetjük a DMX eszközöket.

 

SERATO DJ 1.8

 

Kimagasló tudású, népszerű, teljes verziós DJ szoftver. A laptophoz csatlakoztatott kontroller aktiválja, azonban ezek nélkül is használhatjuk a programot, beállíthatjuk a loop és cue pontokat, beatgrid-et , stb. A nálunk bérelhető kontrollerek mindegyike teljesen kompatibilis vele. Ha tűlünk bérelsz laptopot azon már telepítve lesz és ráadásul az összes fizetős "addons"-t is tudod használni (Pl: timecode, összes effekt, video).

 

Powerled 2.75.5

 

A ledfal szerkesztő programja a szükséges driverekkel együtt.

 

NUMARK Ns7ii driver 2.9.55

 

Numark NS7ii kontroller ASIO drivere. Mindenképpen szükséges a SERATO-val vagy más dj programmal együtt történő használathoz. A driver telepítéséhez csatlakoztatni kell a kontrollert is!

section image
Kérdésed van?
Minden nap 13 és 18 óra között: 06-20-917-9591
E-mailben még egyszerűbb: dj@arnoldmedia.hu
ArnoldMédia Bt.
Nyomda
Web és design
Légifelvételek
Fontos
Bérleti szerződés
Bérléshez szükséges
Letét
ArnoldMédia Disco Rent

www.arnoldmedia.hu/dj
Arnold Média a Facebookon!
facebook